Selvoptaget

Citroner, illustrationer og vignetter


If life gives you lemons, make lemonade.

Angst og aspergers

Min 15 årige har døjet med angst og problemer med at komme i skole – selvom hun elsker skolearbejde – igennem et par år, siden jeg blev syg. Det har vi efter lange kampe fundet en god løsning på. Alle er glade og lettede.
Så fik hun forleden en ‘aspergers’-diagnose, som jo ikke kan undre dem, der kender mig og min familie. Det er jo både en velsignelse og en forbandelse på én gang. 
(det kan vi skrive mere om en anden gang).

Men har jo nået en alder hvor hun har brug for penge, som jeg ikke har økonomi til at give hende – så selv uden de gode opdragelsesprincipper, skal hun jo selv tjene dem. 
Hun er bare ikke typen på at ‘stå i butik’ og den slags.

Men – så laver man lemonade.

Illustrator

Hun laver jo selv illustrationer til sine præsentationer og opgaver. Og hun har faktisk også tegnet nogle fine illustrationer til en (måske) kommende bog, som hun fik lidt for og lavet et logo til en motorcykelklubs jubilæum.

Hendes far derimod (det er jo mig), blev ekstra meget begejstret for hendes tegnestil, når hun tegner vignetter og doodles til sine opgaver.
Så jeg fik her til aften lokket hende til at gå i gang med at lave en ‘fiverr’ butik. Den åbner vist snart. Vi roder med den.

Jeg har set at der er andre, som er mindre talentfulde, som kan tjene lidt på det, så det kan hun sgu også. Nu skal det prøves. Man kan ikke komme for tidligt igang med at lave lidt forretning.

Fiverr

Hvis I står og skal bruge en ung, håbefuld og billig illustrator til relativt simple opgaver, så har jeg forbindelsen.
Det er velegnet til skilte, til opskrifter, til menuer, til online, til præsentationer. 
Og de er simpelthen så søde og positive i deres stil.

Og ellers kan man snart købe hendes ydelser på fiverr.com. Og det vil være endnu større – for så vil hun have referencekunder på platformen.

Og hun kan også tegne andet end citroner.

(Faktisk overvejer jeg at købe et par ‘vignetter’ til min blog – så de store hovedkategorier får en illustration med i røven. 
Men jeg er jo fornæret, så … 
må tænke.
🙂 )

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *