Back to Top

Fejlmeddelelse

  • Warning: include(/home/langema2/public_html/newold/modules/help/stats.php): failed to open stream: No such file or directory in include() (line 54 of /home/langema2/public_html/includes/session.inc).
  • Warning: include(): Failed opening '/home/langema2/public_html/newold/modules/help/stats.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php:/usr/local/php56/lib/php') in include() (line 54 of /home/langema2/public_html/includes/session.inc).
  • Warning: include(/home/langema2/public_html/langemarkpens2/modules/toolbar/css.php): failed to open stream: No such file or directory in include() (line 279 of /home/langema2/public_html/includes/session.inc).
  • Warning: include(): Failed opening '/home/langema2/public_html/langemarkpens2/modules/toolbar/css.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php:/usr/local/php56/lib/php') in include() (line 279 of /home/langema2/public_html/includes/session.inc).
  • Warning: include(/home/langema2/public_html/langemarkpens2/modules/toolbar/css.php): failed to open stream: No such file or directory in include() (line 455 of /home/langema2/public_html/includes/session.inc).
  • Warning: include(): Failed opening '/home/langema2/public_html/langemarkpens2/modules/toolbar/css.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php:/usr/local/php56/lib/php') in include() (line 455 of /home/langema2/public_html/includes/session.inc).

En ny forretning

Jeg er en lille smule skræmt ved tanken om at skulle være fuldtids pennemand. Jeg ved, at jeg kan gøre det, men jeg skal lære at bygge en forretning op, som er mere traditionel og som handler om at fremstille et fysisk produkt og sælge det til mennesker. Det er en helt anden proces og et helt andet tankesæt, der skal sættes i gang, når man er vant til at have en lille enmands konsulentbiks, med lidt skrivning og rådgivning. Nu har jeg et værksted med maskiner og værktøj. Jeg mangler virkelig at lære mere om dette. I hvert fald i forhold til, at kunne lave firma med en telefon og en laptop.

Pen and pen parts

Jeg har valgt at tage skridtet og forsøge mig, fordi jeg kan se hvordan mennesker reagerer på mine penne. Hver gang jeg kommer i tvivl, så skal jeg huske at tænke på hvor begejstrede rigtig mange mennesker er for mine penne.
Der er en særlig tilfredsstillelse ved at have et fysisk produkt, som rigtig mange mennesker kan forholde sig til, kan nyde og kan "tænke videre" med. Der er ingen ende på alle de gode idéer andre har. Og det tyder på, at der er en form for relation og forbindelse.
Det oplever jeg aldrig med mine konsulentydelser. Hvilket jo er forståeligt nok.

De næste måneder vil gå med, at forsøge at få en slags salg op at stå.